Reminder

Det är sjukt hur lätt man glömmer jobbiga saker, till exempel hur jobbigt det kan vara att ha en hundvalp som tycker att det är askul att kissa och bajsa inne. Ibland t.o.m i sängen. Det blir inte bättre nattsömn av att jag troratt han skall kissa i sängen så fort han reser sig under natten. Lucky känns som värsta lyxhunden eftersom han inte kissar eller bajsar inne, klarar av att vara själv, är väldigt kelig utan att bitas och sover i sängen utan att kissa i den.

Kommentarer
Postat av: Helena

Låter inget vidare med kiss i sängen..men det blir snart bättre. Funderar lite på hur ni alla får plats i din lilla lägenhet..men det är klart..finns det hjärterum finns det stjärterum =) Vore skoj om ni kom hit till Lindholmen o hälsade på mig o Marcus nångång. Det va ju evigheter sen sist! Ha det så bra stumpan! Kram Helena

2008-08-28 @ 13:05:45
Postat av: Johanna Aurora

Nej, kiss i sängen är ingen höjdare kan jag lova! Men det tar ju inte världens tid innan han är någorlunda rumsren så det är väl ok ändå. Jadu, det är ju tur att hundarna inte är av den största sorten för då hade det varit svårt att få plats, speciellt i sängen :)



Jag kommer gärna och hälsar på er och tar med vovvarna och kanske t.o.m daniel nån dag framöver :) Bara att höra av sig.

Kram!

2008-08-28 @ 16:34:14
URL: http://johannaaurora.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0