Morgonrutin enligt Lucky

Först vaknar man och sträcker lite på sig, sedan kikar man efter om matte är vaken, är hon inte det så buffar man lite på henne för att meddela att det är dags att vakna och leka nu. Matte blir oftast glad när man puffar på henne, hon pussas och kramas och klappas på det där sköna stället bakom öronen.
Sedan är det plötsligt väldigt akut ut innan morgonkisset kommer, man får nämligen ingen godis om man kissar i sängen och godis är gott!

Det är spännande att vara ute, där kan det finnas vilda pinnar och kottar man kan döda och gnaga på. Man kan också springa iväg från matte nä hon säger att man skall gå in, fast sedan luras hon alltid med godis och när man kommer till henne så lyfter hon upp en!
Sedan kommer man in och skäller lite eftersom det är dags för frukost, för tänk om matte har glömt bort att det är matdags! En skitkonstig grej är att man måste sitta still och vänta tills matte säger "varsågod" innan man få börja äta, konstig matte.

Efter maten får man leka lite med matte, matte tycker inte om att man bits för hårt men hon föstår inte att det är jätteroligt att bitas. Ibland få man en bitleksak som är jätterolig att leka med och dräpa ordentligt. När man har lekt ett tag vill inte matte leka mer, då sätter hon sig i fåtöljen och om man har tur så får man följa med upp och ligga i hennes knä medans hon håller på med den där konstiga manicken, ibland får man ett gott tuggben - smaskens!
Matte klappas när man ligge i knäet och det är så himla skönt att man somnar nästan direkt.

Kommentarer
Postat av: Johanna L

Lucky har än en gång kapat bloggen ser jag! Smart liten vovve! :)

2008-02-27 @ 17:13:04
URL: http://johannalarsson384.blogg.se
Postat av: Jenny

Förresten, här kommer receptet på misosoppa: Gå till affären, köp färdig misopasta från Blue Dragon, blanda med vatten och koka upp. Klart!

2008-02-27 @ 21:03:30
URL: http://lepoop.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0