Random people

Känns lite sjukt att jag har en sjukförsäkring för hunden när jag inte ens har någon till mig själv. Men å andra sidan finns det inget högkostnadsskydd för veterinärvård. Det går väl jämt ut antar jag.
Senaste gången jag var ute och rastade honom så bar jag honom ned för trapporna i en handväska, fungerade skitbra! Han fick godis när han gått i väska och lite under tiden har åkte i den. Praktiskt att kunna ha honom i en väska om man vill ha armarna mer fria.

Alla jag möter tittar leende och förstående på mig, det känns lite nytt. Som om ett nytt epitet vuxit fram i den bemötande befolkningens ögon "valpägare", som om jag skulle vara trevlig bara för att jag har en valp? En anledning till att man skaffar ett husdjur kan ju vara att man inte trivs så bra med random people. Eller så är det inte mig de ler åt utan hunden, jag är bara en bifigur som råkar bära den. Jag hoppas på det senare alternativet.

Kommentarer
Postat av: Johanna L

Hoppsan! Du kan ha ett riktigt problem här! Tänk om Lucky blir upphov till en massa jobbigt kallprat?! Vad ska du göra då? Fräsa att du bara föder upp honom tills han har blivit stor nog att bli en boa? ;oP

2008-02-07 @ 19:46:29
URL: http://johannalarsson385.blogg.se
Postat av: Jenny

Jag hade inte tänkt på det förut, men jag brukar faktiskt le åt hundägare. Kan inte svara på varför direkt.

Och du, en sjukförsäkring till sig själv är inte likvärdigt med högkostnadsskyddet. Sjukförsäkringen gör att du får ersättning om du blir medicinskt sjuk och är en jättebra sak att ha. Tyvärr får man inte teckna någon om man varit i kontakt med psykvården så mycket som jag har (trots att försäkringen inte täcker psykiska sjukdomar - skumt) men om du är berättigad en så tycker jag absolut att du skall skaffa en. Så det så.

Lycka till med sömnen!

2008-02-07 @ 21:22:15
URL: http://lepoop.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0