Ytlighet

Två avsnitt av Sex and the City och frukostbröd på gång i ugnen - vi väntade med frukosten eftersom det är underbart att äta nybakt bröd till söndagsfrukosten ( och alla andra frukostar också ). Lucky var överlycklig över att komma ut på en liten promenad i paken nedanför och jag måste erkänna att även jag mådde bra av luften.

Vissa dagar är jag vansinnigt sugen på lättsamma komedier, idag är en sån dag varpå jag senare skall kolla på Legally blonde 2, vansinnigt ytligt och inte alls speciellt pk av mig men det spelar ingen roll :)

Jag lär just nu Lucky att sitta still och vänta tills jag säger "varsågod" innan han börjar äta. Han ä en väldigt läraktig hund vilket gör att det är väldigt kul att lära honom saker. Jag funderar på att gå en valpkurs med honom för att få in grunderna och kontakten oss emellan, det svåra är bara att jag vaken ha bil eller körkort så jag tänker mig att det kanske blir problem att ta sig dit. Men jag få väl hitta något i centrala gbg.

Kommentarer
Postat av: Susanne

Valpkurs är SÅ KUL. Och han kommer att få träffa många valpar och socialisera och lära sig så mycket bra och roliga saker. Och du kommer att få massor matnyttigt med dig för framtiden, tankar och idéer - man behöver inte hålla med om allt, det är nästan lika värdefullt att INTE hålla med om allt som sägs, för man tar ställning för ett annat sätt då i stället och tänker efter hurdan relation man vill ha med sin vovve. Vad härligt att han är så läraktig! :0)

2008-02-17 @ 23:01:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0